Operare rețea de benzinării în parcările centrelor comerciale

Operare rețea de benzinării în parcările centrelor comerciale

Alimentarea mașinilor cu carburant este acum mult mai la îndemână pentru toți șoferii din zonele urbane, datorită conceptului START care oferă o modalitate ușoară, modernă și accesibilă de alimentare cu combustibil.

Operare rețea de benzinării în parcările centrelor comerciale

Conceptul START înseamnă accesibilitate și economie, calități regăsite în produsele și serviciile oferite. Stațiile amplasate în parcările centrelor comerciale reprezintă o soluție optimă de alimentare cu carburant, mai ales datorită faptului că nu presupun o deplasare suplimentară a șoferilor. Astfel, aceștia au ocazia să alimenteze cu combustibil dintr-o locație accesibilă, modernă și care le oferă avantaje suplimentare sub formă de bonusuri și discounturi.

În prezent, rețeaua START cuprinde 17 benzinării compacte și magazinul aferent acestora, amplasate în parcările centrelor comerciale – Carrefour, Kaufland, Dedeman, etc – care oferă clienților săi produse de calitate la prețuri competitive.

Benzinăriile START își propun să devină soluția de alimentare preferată de șoferii din mediul urban, prin oferirea de produse și servicii la un standard constant de calitate. În plus, acestea oferă avantaje permanente sub formă de bonusuri și discounturi.

Abonează-te la newsletter

Vrei să fii primul care află despre proiectele noastre? Introdu adresa ta de e-mail în câmpul de mai jos!

START Group social media

Urmărește-ne pe rețelele de socializare și fii mereu la curent cu noile noastre proiecte!