Benzinăriile și stațiile GPL marca START sunt mereu la îndemână

Conceptul de accesibilitate este pus în practică prin construirea unor noi stații de alimentare cu carburant, în zone urbane aglomerate, așa încât să fim mereu aproape de consumatorul final și să oferim cele mai potrivite soluții.

Dezvoltarea rețelei de benzinării și stații GPL marca START

Același concept unitar, modern și economic care caracterizează cele 17 benzinării START se va regăsi și în cadrul noilor stații construite în zone urbane cu trafic ridicat. Vom deschide atât stații mixte compuse din benzinărie și skid GPL, cât și stații simple reprezentate doar prin skid sau doar benzinărie. Astfel, conceptul START devine și mai accesibl, fiind mult mai aproape de clientul final.

Stațiile GPL sunt dezvoltate sub brandul STARTGAS, brand care respectă toate atributele și standardele aduse de START pe piața națională a carburanților lichizi. Prin intermediul acestor stații, oferim utilizatorilor de GPL un produs nou, disponibil exclusiv în stațiile noastre – OPTIMAX.

OPTIMAX este un GPL aditivat care reduce consumul mașinii cu aproximativ
5-7%, oferă putere de deplasare în cazul unui condus sportiv și prelungește viața motorului și a componentelor acestuia.

Magazinele START, disponibile atât în locațiile cu skid, cât și în benzinării, oferă șoferilor produse utile pentru mașină și pentru o călătorie plăcută, la prețuri competitive. Operatorii START sunt special instruiți așa încât să fie mereu la dispoziția clientului, prompți și prietenoși, așa încât experiența alimentării în stațiile noastre să fie mereu una plăcută.

Obiectivul START Group este de a extinde rețeaua națională prin deschiderea a 80 de benzinării și 200 de skid-uri GPL.

Abonează-te la newsletter

Vrei să fii primul care află despre proiectele noastre? Introdu adresa ta de e-mail în câmpul de mai jos!

START Group social media

Urmărește-ne pe rețelele de socializare și fii mereu la curent cu noile noastre proiecte!