Articol recomandat

Benzinăriile START îți aduc premii garantate

Campania „START la premii” a fost lansată în benzinăriile START din întreaga țară, începând cu 1 noiembrie 2015. Vino, alimentează și alege-ți premiul preferat!

Citește articolul complet

start-thumb-skid-160x106

Alimentează cu OptiMAX GPL de la Benzinăria START Focșani

Odată cu deschiderea celei de-a șaptea benzinării START în parcarea Focșani Mall, Grupul START aduce o premieră pe piața de GPL din România, fiind prima rețea care oferă GPL aditivat cu CGX4®, sub brandul OptiMAX.

Citește articolul complet

start-slider-statie-1180x310

Trei deschideri noi la ceas de toamnă
Sibiu, Reșița și Focșani

Prin deschiderea acestor benzinării, extindem în 7 orașe conceptul START de stații economice ce se adresează clienților care apreciază calitatea la cel mai bun preț, oferindu-le în același timp și discounturi substanțiale la alimentare.

Citește articolul complet

start-thumb-statie-160x106

Benzinăriile START au ajuns la Baia Mare și Suceava!

Începutul verii a însemnat extinderea rețelei naționale de benzinării prin deschiderea a două noi stații în Baia Mare și Suceava. Ne bucurăm că reușim să oferim carburant de calitate la cel mai mic preț de pe piață, unui număr din ce în ce mai mare de șoferi.

Citește articolul complet

Screenshot 2015-05-12 11.09.46

Inaugurăm cea de-a doua benzinărie START în Drobeta Turnu-Severin

La doar o lună după deschiderea primei stații START în Brăila, Smart Capital Management inaugurează o nouă benzinărie START, în incinta Severin Shopping Center. Stația urmează același concept compact și modern, oferind clienților confortul alimentării rapide și accesibile.

Citește articolul complet

statie-start-braila-mall

Prima benzinărie START a fost deschisă în incinta Brăila Mall

Investitorii români aduc un concept nou și modern în industria petrolieră din România. Prima benzinărie marca START a fost inaugurată zilele trecute la Brăila, în parcarea Brăila Mall. Cei care ne-au trecut pragul au avut parte de surprize și prețuri speciale pentru alimentările cu combistibil. Alfă totul despre deschiderea noii benzinării!

Citește articolul complet

logo-instacard-200x100px

Marcăm începutul lunii februarie cu lansarea unui nou produs al START Group

InstaCard – cardul de alimentare pentru flote auto GPL este acum disponibil tuturor operatorilor de skid-uri din România, precum și flotelor auto care utilizează GPL.

Citește articolul complet

Abonează-te la newsletter

Vrei să fii primul care află despre proiectele noastre? Introdu adresa ta de e-mail în câmpul de mai jos!

START Group social media

Urmărește-ne pe rețelele de socializare și fii mereu la curent cu noile noastre proiecte!