Despre noi

START Group aduce pe piață un nou concept de alimentare cu carburanți, economic și accesibil tuturor.

Prin intermediul rețelei naționale de stații de alimentare cu carburant amplasate în parcările centrelor comerciale precum și în locațiile nou dezvoltate, oferim clienților noștri produse petroliere de calitate, la prețuri competitive. De asemenea, comercializăm benzină, motorină și GPL în sistem en-gros, atât prin parteneriatele cu producători naționali,
cât și cu cei regionali.

START Group înseamnă calitate, soluții avantajoase, accesibilitate și profitabilitate pentru noi și partenerii noștri

La baza START Group stă conceptul de accesibilitate, atât pentru operatorii de benzinării, cât și pentru clienții finali. Astfel, START Group înglobează două companii românești cu capital privat, active în sectorul Oil&Gas. Principalele obiective ale Grupului sunt operarea rețelei existente de benzinării, dezvoltarea de noi stații de carburanți și GPL, dar și comercializarea en-gros și distribuția de produse petroliere.

Rețeaua START are în prezent 17 benzinării amplasate în parcările centrelor comerciale din toată țara. Destinate consumatorului urban care pune preț pe economie, locațiile START sunt stațiile de încredere unde aceștia vor găsi mereu carburant de calitate la cele mai competitive prețuri și care oferă constant beneficii la alimentare. Extinderea rețelei reprezintă unul dintre principalele scopuri ale START Group, planurile de dezvoltare vizând acoperirea națională, atât prin stații mixte (benzinărie și skid GPL), cât și prin stații independente (doar benzinărie sau doar skid GPL).

Pentru flotele auto, START Group oferă un sistem economic de alimentare, care ajută la reducerea costului pentru carburant cu 40%. Acest lucru este posibil prin intermediul InstaCard și al conversiei la GPL. InstaCard reprezintă un instrument sigur și rapid de alimentare, într-o rețea națională de stații GPL partenere. De asemenea, deținătorii de flote auto primesc consultanță și suport complet pentru conversia la GPL și achiziția de mașini care utilizează GPL.

InstaCard implică atât operatorii de skid-uri care atrag noi clienți în locațiile lor și obțin vânzări adiționale, cât și deținătorii de flote, oferindu-le posibilitatea să facă economii substanțiale din bugetul lunar.

Abonează-te la newsletter

Vrei să fii primul care află despre proiectele noastre? Introdu adresa ta de e-mail în câmpul de mai jos!

START Group social media

Urmărește-ne pe rețelele de socializare și fii mereu la curent cu noile noastre proiecte!