Benzinăriile START îți aduc premii garantate

Campania „START la premii” a fost lansată în benzinăriile START din întreaga țară, începând cu 1 noiembrie 2015. Vino, alimentează și alege-ți premiul preferat!

Campania „START la premii” a fost lansată în benzinăriile START din întreaga țară, începând cu 1 noiembrie 2015. Astfel, toți șoferii care alimentează în stațiile noastre folosind brelocul START sau cardul InstaCard au posibilitatea de a își alege premiul dorit, din lista de premii disponibilă în benzinării. Premiile se acordă garantat, fără tragere la sorți, ca urmare a colectării ștampilelor pe cuponul promoțional.

Fiecare client care alimentează într-una dintre benzinăriile START primește gratuit talonul promoțional pe care va colecta ștampile de fiecare dată când alimentează în stație sau achiziționează produse din magazinul START. Pragurile la care sunt oferite premiile sunt următoarele:

  • 2 ștampile – premiu la alegere între cafea Lavazza, odorizant auto și brichetă
  • 6 ștampile – premiu la alegere între lichid spălare parbriz (1 litru) sau racletă
  • 12 ștampile – 1 tricou personalizat START
  • 20 ștampile – 1 hanorac tip polar personalizat START.

Pe perioada desfășurării campaniei, premiile pentru 6 și 20 de ștampile se schimbă periodic. Fiecare client poate alege momentul în care dorește să revendice premiul aferent ștampilelor colecționate pe talon. La revendicarea premiului, talonul va fi oprit de către operatorul START, însă clientul poate primi un nou talon pentru colectare. 

Ștampilele se acordă luând în calcul valoarea totală a bonului fiscal (carburant și produse din magazin), astfel: clienții persoane fizice care alimentează cu benzină sau motorină primesc câte o ștampilă pentru fiecare 50 de lei plătiți pe un bon fiscal; clienții persoane juridice care alimentează cu benzină sau motorină primesc câte o ștampilă pentru fiecare 100 de lei plătiți pe un bon fiscal; clienții care alimentează GPL primesc câte o ștampilă pentru fiecare 25 de lei plătiți pe un bon fiscal. De asemenea, se acordă câte o ștampilă pentru fracțiunile în cuantum de peste 80% din valorile menționate.

Vă așteptăm în stațiile START din țară cu carburant de calitate la cel mai mic preț și premii garantate! 

Abonează-te la newsletter

Vrei să fii primul care află despre proiectele noastre? Introdu adresa ta de e-mail în câmpul de mai jos!

START Group social media

Urmărește-ne pe rețelele de socializare și fii mereu la curent cu noile noastre proiecte!